El terra que trepitgem

Qui no ha caigut alguna vegada al carrer? És el que es considera com un accident a la via pública, i normalment passa sense més conseqüències, llevat que qui el pateixi resulti lleu o greument ferit. En aquest cas, sabries com procedir? Alguna vegada t’has plantejat que existeixen indemnitzacions per accidents a la via pública? ……………….

Reproduïm el text del e-mail enviat a les formacions polítiques de l’ajuntament de Barcelona que acompanya el document enviat. Agraïm als veïns que han participat en aquest document i d’altres que anirem enviant amb propostes per la millora del barri.

#CuidemElbarri

Benvolgudes/benvinguts,

Aquest és el primer d’una sèrie de documents que des de Xarxa Veïnal Gòtic  s’enviaran a les formacions polítiques amb presència a l’ajuntament de Barcelona.

“Cuidem el Barri”, és la nostra senya d’identitat i amb ella perseguim la millora continuada de les condicions del nostre estimat barri Gòtic. Residents i treballadors de barri Gòtic ens trobem amb massa circumstàncies que necessiten d’atenció immediata i ens veiem en la necessitat de transmetre les nostres inquietuds i propostes.

Confiem que les nostres propostes contribuiran a agilitzar les actuacions des de l’ajuntament s’han d’activar.

Descarrega el document en aquest link: “El terra que trepitgem”