Informació i difusió de la nova aplicació “CITA PRÈVIA” per a la presentació de denúncies.

Bon dia,

Us enviem aquest correu com a mesura de difusió de la nova aplicació de cita prèvia per presentar denúncies a les comissaries de Mossos d’Esquadra. Els ciutadans podran reservar cita al web per anar a una comissaria a denunciar, evitant així fer cua i esperes innecessàries.

El sistema de cita prèvia està disponible per a aquells tràmits i denúncies més habituals. Així es pot reservar hora per tràmits administratius com la declaració de permís de viatge a l’estranger per a menors i per denunciar fets no penals com les pèrdues de documentació i/o objectes. També es poden denunciar a través de cita prèvia fets penals que no requereixin una instrucció complexa com ara robatoris amb força a habitatges i establiment, furts, robatori a interior de vehicle i danys lleus, a banda de robatoris amb violència i intimidació, lesions, amenaces, sostracció de vehicle i ocupació d’immobles.

Aquelles denúncies relatives a delictes d’especial gravetat i urgència seguiran sent ateses sense cita prèvia i de forma preferent.

Adjuntem fulletó amb informació ampliada i us demanem que feu la màxima difusió possible d’aquest nou sistema que esperem millori el servei que donem als ciutadans des de la Policia de la Generalitat-Mossos d’Esquadra.

Atentament,

Diptic Cita Prèvia Mossos