Sant Felip Neri, Escola Pública Ja!!!!!

Des de l’Associació Xarxa Veînal Gòtic volem manifestar tot el nostre suport a la comunitat educativa, treballadors i famílies de l’escola Sant Felip Neri.

Aquests dies estem veient com una escola, l’escola Sant Felip Neri, es manifesta per tal d’esdevenir escola pública.
Una comunitat educativa acompanyada per alumnat, famílies…una escola que ens mostra els valors de la lluita compartida per una educació garantida per tothom, defensant el seu model educatiu.
Som conscients de la importància de les escoles en el teixit veïnal del barri, sent els infants part indispensable per la vida del mateix; de com els joves garanteixen la continuïtat d’una xarxa familar tant necessària pel nostre barri.
No podem més que unir-nos en la petició de l’escola SFN de passar a formar part de la xarxa pública i manifestem el nostre suport a famílies, docents, …
No podem oblidar que aquest centre educatiu és , ara per ara, l’únic que dota al barri d’un institut; preservar l’educació secundària al Gòtic és un fet de gran importància, ja que permet als nostres joves continuar els estudis a la seva escola, al seu barri, al seu entorn.
Com a barri castigat per la gentrificació, l’augment de lloguers, la falta d’espais i equipaments pel veïnat, no podem obviar la gran tasca de les escoles, de totes, per crear llaços i teixit social i cultural.
Manifestem el nostre suport al equip de l’escola SFN, a les famílies, alumnes… en el seu camí a esdevenir escola pública; amb el desig de que aquest fet sigui ben aviat una realitat.

https://twitter.com/Sergi_Bernal/status/1492099391401902083/photo/1

https://twitter.com/NeriAfa/status/1493522185419464705/photo/1